Karin

Ramon heeft zijn accountancy praktijkopleiding doorlopen bij KPMG en Mazars Accountants en heeft inmiddels bijna 8 jaar ervaring als openbaar accountant. Ramon is CEO van IUS Statutory Audits Coöperatie U.A.

Vóór dat Ramon actief werd als openbaar accountant, heeft hij o.a. gewerkt als CFO van een internetonderneming en is hij Controller en Treasurer geweest van een kleine effectenbank. Door zijn ervaring buiten de accountancy, kan hij zich ook goed verplaatsen in de dagelijkse problematiek van de CFO of Controller. Zijn toegevoegde waarde ligt in zijn kennis van verschillende typen organisaties en zijn inzicht in de mogelijke problemen die kunnen ontstaan op het gebied van verslaggeving, administratieve organisatie en interne beheersing.

Ramon heeft een brede wetenschappelijke achtergrond met o.a. een Masters in Business Administration (MBA) van de Edinburgh Business School. Daarnaast is hij Certified Management Accountant (CMA).

Ramon heeft veel ervaring met de controle van ondernemingen in het Alternative Investments segment, wat bestaat uit specifieke niet-beursgenoteerde investeringen op het gebied van private equity, venture capital, hedge funds, real estate en infrastructure.

In 2013, heeft Ramon zijn master opleiding Fiscaal recht aan de Vrije Universiteit afgerond.